В Україні стрімко зростає кількість хворих на COVID-19. 761 новий випадок підтвердили лабораторії Донеччини за 5 жовтня. А з початку пандемії на території області таких вже 104 764. Медики вкотре наголошують, що єдиний спосіб уникнути хвороби, а також ускладнень від неї – це вакцинація.

Препарати AstraZeneca, Pfizer та CoronaVac є у достатній кількості. Щеплення проводяться у Покровську та Родинському в будні з 8.00 до 17.00 в амбулаторіях №№ 1, 3 та 4. У вихідні працює пункт масової вакцинації у приміщенні міського Палацу культури з 9.00 до 14.00 за адресою : площа Шибанкова, 1. Також працює мобільна бригада, яка виїжджає на підприємства.

«Якщо влітку та на початку осені щодня ми вакцинували до 250 жителів, то зараз - до 50. Це дуже мало. Хочу звернути увагу всіх жителів громади, що лише вакцина може зберегти вам життя. А у випадку зараження – вберегти від ускладнень», - зазначає медична директорка ЦПМСД Світлана Васіна.

Загалом з початку кампанії з імунізації від COVID-19 у Покровській громаді щеплено майже 17 тисяч жителів. Це 21% від загальної кількості нашого населення.

pokrovsk-rada.gov.ua