У Покровську започаткували заняття з англійської мови для людей поважного віку. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Заняття проводяться у міській раді ветеранів. Вони розпочалися на початку вересня і вже зібрали 10 учнів віком від 50 років та старше. Курси веде досвідчена місцева педагогиня Валентина Дух.

За словами пані Валентини, на перших заняттях група вивчала англійський алфавіт та цифри.

«Наші учні закінчили школу майже 50 років тому. Дехто з них вивчав англійську, а для когось ця мова зовсім незнайома. Тож ми почали з основ. Під час занять завжди панує дружня та тепла атмосфера. Перш за все, це – спілкування, а вже потім – корисні знання», – поділилась Валентина Дух. 

Голова ради ветеранів Олександр Іващенко, який також долучився до курсів, каже, що заняття проводяться на безоплатній основі. Викладачка працює на волонтерських засадах.

«Вивчення англійської мови – це неймовірна можливість пізнавати нове та залишатися активними. Наші бабусі та дідусі демонструють, що навчатися завжди цікаво і корисно у будь-якому віці», –  розповів Олександр Іващенко.

Кожен представник старшого покоління Покровської громади може приєднатися до групи з вивчення англійської мови. 

Раніше повідомлялося про заняття клубу «Золотий вік» у Покровську.