Поліція розслідує дорожньо-транспортну пригоду за участю мотоцикліста в Покровську. Про це повідомили в Покровському районному управлінні поліції.

«Аварія сталася вчора близько 15:30 на одній з вулиць Покровська. Попередньо встановлено, що 45-річний водій автомобіля «Hyundai», повертаючи ліворуч, не надав перевагу в русі мотоциклу «Yamaha», – повідомляють у поліції.

У результаті мотоцикл зіткнувся з автівкою, а потім з припаркованими автомобілями «Toyota» та «Kia». 31-річний водій мотоцикла отримав травми та був госпіталізований.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські закликають водіїв бути обачними та обережними, не порушувати правила дорожнього руху та не створювати аварійних ситуацій.

Раніше Pokrovsk.news, що вчора поблизу міста Родинське сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалим: у деформованому мікроавтобусі затиснуло чоловіка, якого довелося деблокувати рятувальникам.