Очільник Покровської громади Руслан Требушкін провів робочу зустріч з заступницею міського голови Маргаритою Ідрісовою та завідувачем хірургічним відділенням Олександром Кандибком. Про це повідомляє пресслужба Покровської міської ради.

За словами Руслана Требушкіна, впродовж минулого року за підтримки компанії Метінвест та Покровської міської ради медичні заклади громади отримали значні інвестиції в укріплення матеріально-технічної бази.

«Сьогодні перед нами стоїть спільна мета – покращення якості медичних послуг та пошук тих напрямків, які можуть стати новою точкою росту для розвитку спеціалізованої меддопомоги», - зауважив Покровський міський голова.

Під час зустрічі Маргарита Ідрісова окреслила сильні та слабкі сторони кожного з лікувальних закладів вторинного рівня, а також наголосила на необхідності розвитку хірургічного відділення, яке потребує модернізації.

«Ми маємо чудових спеціалістів, які щодня виконують складні операції. Але крім цих «золотих рук» потрібні ще й відповідні умови роботи, сучасне обладнання. Можливо, хірургія і стане поштовхом для розвитку усієї медичної допомоги у громаді», - зазначила заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова.