Покровська міська рада Донецької області повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті коригування плану м.Покровськ Донецької області.

Коригування генерального плану м.Покровська Донецької області розроблене Державним підприємством «Науково-дослідний і проектний інститут містобудування» (НДПІ містобудування).

Коригування генерального плану розроблене з метою обґрунтування довгострокової стратегії планування та забудови території населеного пункту та визначає основні принципи та напрямки планувальної організації та функціонального призначення території.

Містобудівною документацією встановлені обмеження щодо використання земель різних категорій, охорони навколишнього середовища та екологічної безпеки, організації інженерно-транспортної інфраструктури, визначено ресурсний потенціал розвитку планування та забудови території міста, зокрема, території виробничого, оздоровчо-рекреаційного, історико-культурного, природоохоронного призначення, земель житлової, громадської та виробничої забудови.

Склад та зміст містобудівної документації відповідає ДБН Б.1.1-15:2012 «Склад та зміст генерального плану населеного пункту».

З проектом скоригованого генерального плану м.Покровськ можна ознайомитися протягом місяця від дати оприлюднення у відділі містобудування, архітектури та земельних відносин Покровської міської ради.