Інспектори Муніципальної служби правопорядку проводять рейди паркувальними майданчиками біля багатоквартирних будинків Покровська з метою виявлення та демонтажу огорож. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Такі заходи пов’язані з тим, що останнім часом надходить багато скарг з приводу травмування дітей – коли дитина бігла у сутінках та зачепилася за ланцюги, огорожі або металеві троси, внаслідок чого отримала травми.

Під час рейдів інспектори виявляють майданчики, де є огорожі, та виносять приписи щодо демонтажу цих конструкцій. Наприклад, цього тижня під час рейду мікрорайоном «Південний» було виявлено 8 таких паркувальних майданчиків.

«Ми виносимо приписи старшим будинку або відповідальній особі, яка саме займалася облаштуванням цих паркувальних майданчиків. В приписах ми зазначаємо термін, в який потрібно це усунути, приблизно тиждень», – повідомив старший інспектор Муніципальної служби правопорядку міста Покровська Михайло Сизон.

Якщо хтось не погодиться з приписом, це розцінюється як порушення правил благоустрою, за що передбачена адміністративна відповідальність.