У різних частинах Покровська розгорнуто 10 Пунктів Незламності. Про це повідомляє Покровська МВА.

Там місцеві мешканці зможуть зігрітися, отримати гарячі напої, медичну допомогу, зарядити телефон тощо в разі зникнення газо-, тепло- та електропостачання на території Покровської громади на понад 6 годин.

«Ці пункти розраховані на випадок найкритичніших сценаріїв розвитку подій під час війни, - зазначив очільник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк. - Прораховуємо різні моменти. В таких центрах передбачений постійний зв'язок для контакту із близькими. Мешканці багатоповерхівок зможуть перечекати, поки в їхніх квартирах відновлять подачу електроенергії та опалення. Облаштовані спальні місця та ігрові зони для дозвілля дітей».

У цілях безпеки адреси розташування цих пунктів не розголошуються. Інформацію щодо найближчих місць перебування громадян під час блекауту можна дізнатись у старших будинків/квартальних або звернувшись до контактного центру.

За дорученням очільника МВА Сергія Добряка також буде складено перелік закладів і підприємств, які мають альтернативні джерела живлення та зможуть надавати можливість мешканцям міста підзарядити телефони або під’єднатися до мережі інтернет.