Задля безпеки містян працівники водоканалу проводять планову ревізію пожежних гідрантів. Про це повідомляє Покровська МВА.

Покровська громада, на жаль, зазнає ворожих обстрілів, унаслідок яких виникають пожежі на об’єктах інфраструктури та в житлових масивах. Тому одним з пріоритетних питань є підвищення пожежної безпеки житла покровчан і соціально-значущих об'єктів на території міста.

Працівники КП «Покровськводоканал» проводять ревізію та слідкують за станом зовнішніх протипожежних джерел водопостачання – гідрантів та, де необхідно, встановлюють нові. Задля забезпечення надійної роботи служби з надзвичайних ситуацій міста такі ревізії проводяться систематично.

«У ході перевірки комунальники демонтують утеплення гідранта, перевіряють його працездатність, перевіряють доступність під'їзних шляхів», - каже головний інженер КП «Покровськводоканал» Максим Вакуленко.

Передбачається, що виконання цих робіт надасть можливості робітникам ДСНС України у найкоротший термін усунути пожежу в місті та уникнути загрози життю мешканців та знищенню майна.