У Покровську відбувся відкритий турнір з більярду. Про це повідомили в Управлінні сім'ї, молоді та спорту Покровської міської військової адміністрації. 

Змагання пройшли цими вихідними в більярдному клубі «Аура». За словами власника закладу Юрія Литвинова, в турнірі взяли участь близько 20 людей. 

«Цього разу є учасники з Мирнограда, Новогродівки, Києва, Покровська. Більярд – це гра з самим собою. І навіть новачок може обіграти фаворита», – каже пан Юрій. 

За його словами, на базі клубу хочуть відкрити школу більярду, де усім охочим розкажуть про тонкощі гри, навчать самостійно аналізувати складні ситуації та приймати нестандартні рішення.

«Буде вчитель, який вчитиме нашу молодь. Вважаю, що для нашого міста це достатньо гарний рівень, бо я часто буваю на різних турнірах, у різних містах: Львові, Києві, Дніпрі – і бачу, що то міста-мільйонники, а з нашою кількістю населенням в нас гарна явка», – розповідає власник клубу. 

Начальник управління сім'ї, молоді та спорту Покровської МВА Віталій Щербинка каже, що це вже четвертий турнір, який організовує Покровський центр «Спорт для всіх» разом із більярдним клубом «Аура». 

«Вид спорту для нашого міста нетиповий, але намагаємось його розвивати й завжди будемо підтримувати», – підкреслив Віталій Щербинка. 

Детальніше про турнір – в сюжеті ТК «Орбіта».