Підтримка людей, які наразі проживають на території Покровської територіальної громади,  є надзвичайно важливою для міської ради. Вже вкотре місто отримує гуманітарний вантаж та розподіляє його за категоріями. Цього разу допомогу отримали ті, хто ще жодного разу по неї не звертався – повідомляє Покровська міськрада.

«Уже протягом двох місяців владою міста ведеться систематична робота щодо вивчення потреб місцевих мешканців та надання їм гуманітарної допомоги, – розповіла керуюча справами виконкому Алевтина Жук. – За цей період ми отримали понад 20 тонн гуманітарного вантажу. Це дитяче харчування, памперси, засоби гігієни, одяг, овочі, медикаменти та харчові продукти». 

Сформовано та видано вже 6,5 тисяч продуктових наборів. 8,5 тисяч пакунків місто отримало від Фонду Ріната Ахметова та компанії «Метінвест», ще 4 тисячі наборів надійшло від адміністрації Президента України. Здебільшого це харчові продукти: крупи, масло, консерви, цукор.

За словами Алевтини Жук, також усім необхідним уже повністю укомплектовані укриття та бомбосховища громади.

Учора, 28 квітня, вкотре для мешканців Покровської громади була організована видача гуманітарної допомоги. Люди отримували продуктові набори, в яких сьогодні є особлива потреба.

«Наразі за заявками мешканців ми формуємо реєстр тих, хто ще жодного разу не отримував допомогу. Просимо з розумінням поставитись до такого рішення та не займати місце у черзі тих, хто дійсно потребує помочі», – зауважила Алевтина Жук.