Сьогодні відбулося засідання виконкому Покровської міської ради, на якому розглянули 4 основні питання та питання опіки. Про це повідомляє прес-служба Покровської міської ради.

Перші два питання стосувалися внесення змін до бюджету та Програми економічного і соціального розвитку Покровської міської територіальної громади Донецької області на 2022 рік.

Зокрема, відповідно до чинного законодавства у бюджет були внесені зміни, що стосувалися витрат на:

  • забезпечення національного спротиву на території Покровської міської територіальної громади;
  • здійснення заходів щодо підтримки територій, що зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту на сході України;
  • створення місцевого матеріального резерву для здійснення заходів, спрямованих на запобігання та ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій та надання термінової допомоги постраждалому населенню та інше.

Члени виконкому обговорили кількість та вартість придбання паливно-мастильних матеріалів, будівельних матеріалів та господарських товарів, харчових продуктів (продовольчих пайків), засобів особистої гігієни та дитячого харчуванням, медикаментів та лікарських засобів. Ці витрати дозволять забезпечити життєдіяльність громади приблизно на два місяці, якщо внаслідок військової агресії рф наші території опиняться без зовнішнього постачання.

Також присутні підтримали кандидатуру Кірсанова Михайла Володимировича на посаду командира добровольчого формування Покровської ТГ. За словами заступника міського голови Миколи Шабельника, за 40 днів воєнного спротиву Михайло Кірсанов показав себе професійним, надійним керівником.

Більш детальну інформацію про рішення можна дізнатися за посиланням.