Сьогодні в Покровську відбувся урочистий захід з нагоди Дня фізичної культури і спорту. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

У заході взяли участь керівники громади, провідні спортсмени, тренери та активісти фізкультурно-спортивного руху. Усіх причетних до свята привітав начальник Покровської МВА Сергій Добряк.

«Хотів би подякувати всім нашим тренерам та спортсменам, хлопцям та дівчатам, які захищають сьогодні нашу громаду і нашу країну. Також хотів би подякувати нашим тренерам і спортсменам, завдяки яким Покровську громаду знають і в Україні, і в світі», – зазначив Сергій Добряк.

Було зазначено, що Покровська МВА всебічно допомагає розвитку фізичної культури і спорту в громаді. 24 найкращих спортсмени отримують стипендію для обдарованих дітей та молоді у сфері фізкультури та спорту. Спортсменам і тренерам також надається разова грошова винагорода за перемогу в офіційних всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

«Чим ми можемо вам завдячити як міська влада? Тільки допомогою в розвитку ваших досягнень, розбудовою спортивних закладів і створенням належних умов для занять. Цього року від Донецької ОВА ми отримали спортивну зірку, і я цим пишаюся, тому що в нас дуже потужна спортивна команда. Так тримати!» – зазначила у привітанні заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

Тренерів та директорів спортивних закладів було нагороджено почесними грамотами Управління фізичної культури та спорту Донецької ОДА, подяками Покровської МВА, а також Управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міськради.

Крім того, Сергій Добряк вручив сертифікат на отримання разової грошової винагороди тренеру-викладачу з кікбоксингу ДЮСШ Артему Пятихатці та його вихованці Анастасії Артюх – бронзовій призерці чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА серед юніорів.

Начальник Управління сім’ї, молоді та спорту Віталій Щербинка подякував колегам за те, що під час повномасштабної війни вони не тільки займаються вихованням молодого покоління, але й активно включитися в гуманітарну роботу задля життєзабезпечення громади.

Детальніше про привітання спортсменів – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше повідомлялося, що вихованка покровського спортклубу «Барс» Анастасія Артюх повернулася з Чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств ММА з бронзовою медаллю.