Сьогодні відзначається 22 річниця створення Військової служби правопорядку в Збройних Силах України. З нагоди свята покровських представників ВСП привітали керівники міської військової адміністрації. Про це повідомляють у Покровській МВА.

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк висловив подяку особовому складу та ветеранам військової служби за сумлінне виконання службових обов’язків.

«Ваша служба має велике значення. Пошана та повага повинні бути, і ви – взірець у військових, підтримуєте дисципліну та законність у лавах Збройних Сил України. Зі святом вас! Найскорішої перемоги! Залишайтеся здоровими, неушкодженими та завжди повертайтесь додому до своїх сімей», – привітав присутніх Сергій Добряк.

Доєднався до привітань і заступник міського голови Микола Шабельник. Він подякував всьому особовому складу Військової служби правопорядку за сумлінне виконання службових обов’язків та високу громадянську відповідальність.

«Ваша праця та самовідданість забезпечують безпеку та стабільність нашої країни, зокрема нашого району. Бажаю вам сили та стійкості у вашій благородній місії збереження законності та порядку», – зазначив Микола Шабельник.

З нагоди свята від Покровської МВА представникам Військової служби правопорядку було передано оргтехніку для виконання службових завдань.