23 жовтня у Покровську презентували 4-й сервісний центр МВС в Донецькій області, а в межах України – це 118 сучасний центр МВС, інформує don.hsc.gov.ua.


Відтепер автовласники міста можуть швидко та зручно отримати послуги із реєстрації/перереєстрації транспортних засобів, видачі та заміни посвідчення водія, замовити довідку про несудимість тощо.

Адреса оновленого сервісного центру МВС: м. Покровськ, вул.Тюленіна, 1.

Графік роботи: з вівторка по п’ятницю з 9:00 до 18:00, в суботу з 9:00 до 16:45, без обідньої перерви. Неділя і понеділок – вихідні.

Сервісні центри МВС нового зразка працюють за принципом «єдиного вікна» та екстериторіальності. Прозорі, відкриті офіси оформлені в єдиному візуальному стилі та обладнані сучасним технологічним устаткуванням: електронною чергою, інформаційним боксом, камерами відеоспостереження. Є полиці для буккросингу та дитячі куточки, передбачені умови для громадян з інвалідністю.

Оцінити якість отриманих послуг, перевірити оновлений сервісний центр МВС на предмет зручності навігації, дотримання інклюзивних умов, організації роботи сервісного центру МВС, доступності інформації на сайті та консультаційної підтримки у соціальних мережах може будь-який громадянин, що скористався послугами сервісних центрів МВС, ставши учасником проекту «Таємний клієнт».

Сервісні центри МВС постійно на зв’язку: консультації за телефоном (044)290-19-88 або на офіційній сторінці в Фейсбуці. Слідкувати за новинами сервісних центрів МВС можна на сайті Головного сервісного центру МВС.