Співробітники Покровського відділу поліції продовжують припиняти незаконну діяльність у сфері забороненого чинним законодавством України грального бізнесу, який маскується під вивісками Національної лотереї.


Так, минулої суботи, співробітники Покровського відділу поліції в рамках кримінальних проваджень виявили у місті два заклади, в яких надавались послуги у сфері забороненого законодавством України грального бізнесу.

Під час проведення санкціонованих обшуків співробітниками правоохоронних органів вилучено 32 комп’ютери, 5 камер відеоспостереження, 15 терміналів, електронне обладнання та чорнові записи.



Варто зазначити, що незаконна діяльність одного з закладів раніше вже припинялася поліцейськими. Тоді під час обшуку було вилучено 31 комп'ютер, 6 гральних автоматів, чорнові бухгалтерські записи, флеш носії з програмним забезпеченням та близько 10 тисяч гривень, отриманих від заняття незаконним бізнесом.

За даними фактами проводиться досудове розслідування, розпочате за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст.203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно та проведення комп'ютерно-технічних експертиз.

Правоохоронці звертаються до громадськості з проханням повідомляти про всі місця зайняття ігорним бізнесом до поліції за номером «102». Будь-яка інформація буде ретельно вивчена.