У Покровську провели в останню путь захисника України з Бахмутського району Сергія Запорожченка. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Прощання із загиблим воїном, який до останнього боронив рідну землю від окупантів, відбулося сьогодні на центральному кладовищі Покровська. Поховати захисника на його малій батьківщині було неможливо, адже Соледар, звідки він родом, сьогодні перетворився на місто-привид.

Віддати шану українському воїну приїхала секретар Бахмутської міської ради Ганна Петриєнко-Полухіна.

«Втрата близької людини завжди важка, і ми разом з вами розділяємо цей невгамовний біль. Нехай пам'ять про мужнього захисника залишається завжди з нами, надихаючи нас долати труднощі та підтримувати одне одного», – висловила співчуття рідним та близьким загиблого Ганна Петриєнко-Полухіна. 

Співчуття рідним українського воїна висловило й керівництво Покровська.

«Ми все більше усвідомлюємо  вартість нашої свободи та незалежності, коли знову збираємося на Алеї Слави, щоб віддати шану тим, хто віддав життя за нашу країну. Висловлюємо підтримку близьким та рідним загиблого у цей складний час. Назавжди наш обов’язок – зберегти пам’ять про відважного Героя. Нехай він відпочиває з миром, а пам’ять про нього завжди буде в наших серцях», – зазначили в Покровській МВА.

Раніше повідомлялося, що в Покровську 1 жовтня вшанували пам’ять полеглих за Україну захисників.