Поліцейські, які несли службу на території залізничного вокзалу Покровська, виявили хлопчика без супроводу дорослих. З’ясувалося, що дитина мешкає в смт Чаплине. Вранці його батьки поїхали до смт Васильківка Дніпропетровської області та залишили дитину вдома. Хлопчик вирішив поїхати до батьків на електропотязі, однак сів не на той потяг і приїхав у Покровськ.

Аби знайти батьків дитини, співробітники ювенальної превенції Покровського районного управління поліції, зв’язалися зі своїми колегами на Дніпропетровщині. В результаті дитину повернули додому, з нею все добре. Ювенальні поліцейські провели з батьками хлопчика профілактичну бесіду та наголосили на недопущенні таких випадків у майбутньому.

Правоохоронці звертаються до громадян: якщо ви помітили на вулиці, у крамниці чи іншому громадському місці дитину, яка явно перебуває без супроводу дорослих, варто поцікавитися, де її батьки. У разі підозри, що дитина загубилась чи займається бродяжництвом, – негайно повідомте до поліції за телефоном «102». Не будьте байдужими до дитячої долі!

Покровське районне управління поліції Донецької області