У Покровську побільшало одержувачів стипендії міського голови для обдарованої молоді, яка призначається за досягнення в освіті, культурі та спорті. Більшість з тих, хто отримує виплати в 2022 році, стала відома ще в лютому.

Проти одержувачів стипендії в сфері освіти зазвичай визначають наприкінці навчального року. Тож сьогодні комісія одноголосно затвердила кандидатури ще 24 стипендіатів. Це ті, хто виборов перші та другі місця на обласному етапі всеукраїнських предметних олімпіад та конкурсу Малої академії наук.

«Зараз дуже важкі часи для нашої країни і для нашого міста, але ми продовжуємо підтримувати нашу молодь», – наголосила заступниця покровського міського голови Маргарита Ідрісова.

Вона також зазначила, що переможці обласного етапу конкурсу «Учитель року – 2022» з Покровська будуть отримувати 10 тисяч гривень у рамках програми мотивації вчителів, затвердженої Покровською міськрадою на початку поточного року. Це Марина Іванівна Скрипник, вчитель школи №6 (переможниця в номінації «Мистецтво») та Світлана Демидівна Островська, вчитель ЗОШ №9 (переможниця в номінації «Основи правознавства»).