Заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін разом з начальником Покровської МВА Сергієм Добряком та начальником Покровської районної військової адміністрації Володимиром Замотаєвим перевірив роботу найпростіших укриттів та Пунктів незламності у Покровському районі. Про це повідомили в Покровській МВА.

«З наближенням зими маємо бути впевнені, що по всій території області є достатня кількість сховищ, а Пункти незламності облаштовані всім необхідним для комфортного перебування. Немає сумнівів, що росіяни намагатимуться знову бити по нашій критичній інфраструктурі, тому ми маємо бути готовими до цих викликів», – зазначив  Вадим Філашкін.

Усього в Покровському районі функціонують 88 Пунктів незламності, 11 з них розташовані в Покровській громаді. 

Крім того, Вадим Філашкін відвідав у Покровську шелтер для тимчасового перебування осіб, евакуйованих із зони бойових дій. З міста регулярно відправляється єдиний евакуаційний потяг з Донеччини. Сюди централізовано підвозять людей, які вирішили виїхати в інші регіони України.

«З перших днів повномасштабної війни Покровськ перетворився на ключовий транспортний, евакуаційний, гуманітарний хаб області. Ми продовжуємо оснащувати пункти незламності та створювати умови в шелтері для внутрішньо переміщених осіб, які потрапляють до нашого міста із зони активних бойових дій», – зазначив начальник Покровської МВА Сергій Добряк. 

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що у Селидовому почали будувати модульні укриття