Сьогодні в Україні відзначається День тренера. Саме вони прививають любов до спорту та здорового способу життя, допомагають дійти до перемог. І попри війну в області продовжують розвивати спорт та фізичну культуру, фінансуються виплати та стипендії, в тому числі й тренерам.

«Покровські тренери та їх вихованці виступають у складі збірних команд. Це кропітка робота. І зараз я бачу зацікавленість місцевої влади у продовженні розвитку спорту», - каже начальник Управління фізичної культури та спорту Донецької ОДА Володимир Мицик

У спортивних закладах Покровська працюють понад 40 талановитих тренерів, як досвідчених, так і молодих, але не менш енергійних. Покровська спортивна родина докладає чимало зусиль для досягнення високих результатів. І вони – є.

«За ці пів року у нас близько 70 бронзових, 124 срібні та 225 золотих нагород», - ділиться досягненнями Віталій Щербинка, начальник Управління сім’ї, молоді та спорту Покровської МВА.

Покровчани, які присвятили своє життя спорту та тренерській діяльності, зібралися сьогодні на спортивному майданчику, щоб провести з нагоди свята спортивні змагання.

Команди з працівників управління сім'ї, молоді та спорту Покровської міської ради змагалися у волейболі, а ветерани спорту зіграли цікавий шаховий турнір.

Дружні спортивні протистояння тривали кілька годин і завершилися традиційним нагородженням переможців.

Як це було – дивіться у сюжеті ТК «Орбіта»