Поліцейські Покровська затримали підозрюваного у вбивстві місцевого мешканця. Чоловік смертельно поранив ножем свого гостя під час спільного вживання спиртних напоїв. Подробиці повідомляє сайт Покровського відділу поліції.

Увечері 2 березня від лікарів «швидкої допомоги» до поліції надійшло повідомлення про те, що у приватному будинку виявлено труп 41-річного місцевого жителя з ознаками насильницької смерті.

У ході першочергових слідчих та розшукових заходів співробітники кримінальної поліції встановили, що до скоєння злочину причетний 38-річний знайомий померлого.

Встановлено, що увечері загиблий прийшов у гості до сусіда, вони разом розпивали спиртні напої. Між сп’янілими чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Під час з’ясування стосунків господар схопив ножа та завдав своєму опоненту удар у ділянку шиї. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.

Правопорушника було затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Наразі вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу.