Поліцейські Покровська затримали злочинну групу, яка скоїла розбійний напад на місцевого жителя. Про це повідомляє Покровський відділ поліції.

Минулої п’ятниці, 29 листопада, близько 21.30 до поліції звернувся 45-річний житель Покровська, на якого скоїли розбійний напад троє невідомих чоловіків. З’ясувалося, що нападники розбили вікно, проникли у будинок, побили господаря та забрали телевізор і мобільний телефон.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти та кінологічна служба ГУНП в Донецькій області. На затримання зловмисників були орієнтовані усі наряди поліції.

У ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів та відпрацювання території обслуговування оперативники встановили, що до скоєння злочину причетні троє місцевих мешканців 20 та 21 року, один з яких раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Злочинці затримані відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Майно, здобуте злочинним шляхом, вилучене та буде повернуто законному власнику.

Наразі чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.