24 серпня цього року в Покровську має відбутися відкриття пам’ятного знаку Героям Небесної сотні. Тому зараз триває підготовчий процес перед роботами з його встановлення на алеї між вулицями Меморіальна та Захисників України.

Пам’ятний знак буде виконаний за фінансової підтримки меценатів, в тому числі й мешканців Покровської громади. А військова адміністрація взяла на себе зобов’язання профінансувати закупівлю закладних матеріалів і виконання підготовчих робіт.

«Ми добре розуміємо важливість цієї події. В процесі реалізації ініціативи ми уважно прислухаємось до думок та порад громадських організацій нашого міста. Виконання робіт зі встановлення такої скульптури - велика відповідальність для нас», - повідомив заступник начальника Покровської міської військової адміністрації Олексій Стебель.

«Цей пам’ятник встановлюється завдяки ініціативній групі, до складу якої входить Дмитро Лисенко. Зі своїми однодумцями він неодноразово влаштовував у Покровську різноманітні заходи на честь Героїв Небесної Сотні та підготував усі необхідні документи. Зараз він знаходиться на передовій. Тож естафету підхопили ми», - розповів голова ГО «Ініціативний Покровськ» Андрій Пузіков.

Як саме проходять підготовчі роботи – дивіться в сюжеті ТК «Орбіта».