В умовах карантину поліція співпрацює з громадською організацією "ЗооКонтроль Україна", яка має досвід щодо профілактики поширення коронавірусної інфекції. Організація взяла на себе забезпечення повної дезінфекції службових приміщень та спецтранспорту Покровського відділу поліції. Подробиці повідомляє прес-служба Покровського ВП.

Під час пандемії поліцейські знаходяться у зоні ризику, оскільки постійно забезпечують захист громадян, чергують на вулицях.

Тому, усвідомлюючи небезпеку, на яку наражають себе співробітники поліції, представники громадської організації «ЗооКонтроль Україна» у суботу провели дезінфекцію всіх приміщень, спецтраспорта та зброї поліцейських.

«Ми працюємо за допомогою "гармати" - генератора так званого гарячого туману, де розмір дисперсних частинок діючої речовини всього 10 мікрон. Це ефективний і безпечний спосіб дезінфекції», - зауважили представники організації.

Колектив Покровського відділу поліції висловлює подяку волонтерам організації «ЗооКонтроль Україна» за небайдужість та піклування про захист поліцейських.

Організація проводить заходи з дезінфекції у підрозділах поліції по всій області. Наразі профілактична обробка триває на півночі області.