Уночі негода знеструмила ледь не всі населені пункти Покровської громади. Аби мешканці могли пережити цю надзвичайну ситуацію в комфортних умовах, було відкрито всі пункти незламності. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

«Ми в екстреному режимі відкрили 10 пунктів. У разі негоди, тривалої відсутності електроенергії або опалення кожен, хто має потребу, може ними скористатися. У пунктах незламності є світло, інтернет, тепло, медикаменти, альтернативне харчування. Там можна зігрітися, зарядити мобільні пристрої або звернутись за іншою допомогою», – розповіла заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

Зазначається, що в приміщенні всіх пунктів працюють альтернативні котельні, роботу яких забезпечують комунальники. Покровська МВА заздалегідь також подбала про те, щоб мешканці громади не залишились без зв’язку, обладнавши пункти спеціальним джерелом живлення.

Якщо негода триватиме й надалі, пункти незламності у Покровській громаді працюватимуть цілодобово.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що Покровськ знову постраждав від негоди: через обледеніння в місті зламані дерева та обірвані електромережі, на дорогах ожеледиця.