Велика яма на дорозі в мікрорайоні «Сонячний» стала причиною нарікань водіїв і скоригувала маршрут громадського транспорту. Про це повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

«У цій ямі, на цій ГАЗелі, я провалився з людьми. Ледве витягнув машину. Як там їхати?» – скаржиться Олександр, водій покровського маршруту №108.

Вже близько тижня водії маршруток оминають цю вибоїну: на перехресті їдуть не прямо, а ліворуч.

«Від «Лазурного» ринку до повороту на школу №9, до училища. Там повертаємо праворуч, повз «Кедр» на трасу – і на автостанцію», – розповідає Олександр про деталі нового маршруту.

Заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель зазначає, що наразі першочергове завдання – підтримувати всі дороги взимку в проїзному стані.

«Що стосується доріг, які мають великі ями, зокрема в мікрорайоні «Сонячний», ми їх будемо підсипати і планувати. Ми маємо запас доменного шлаку і зрізаної асфальтної крихти. Виконуємо ті роботи, які можливо», – зазначив Олексій Стебель.

Як тільки на цій ділянці виконають ремонтні роботи, громадський транспорт знову відновить свій звичний маршрут. А поки містянам доводиться пристосовуватись до нових обставин.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше повідомлялося, що в Покровську вклали асфальт на ділянці дороги поруч з «горбатим» мостом.