Учора, 16 листопада відбулося чергове засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Покровської міської ради. На розгляд було винесено 19 адмінпротоколів, 17 з яких стосувалися порушення державних стандартів, норм і правил благоустрою населених пунктів. Про це повідомляє сайт Покровської міської ради.

«Засідання адмінкомісії проходять щотижня. Кожного разу ми розглядаємо 15-30 адмінпротоколів. Традиційно, більша їх частина стосується спалювання сухого листя та гілок, а також викидання негабаритного сміття. Протоколи складаються відповідно до ст.152 Кодексу України про адміністративні правопорушення», - зазначив завідувач сектором з питань безпеки та протидії корупції Олег Коломійцев.

Дослідивши матеріали справ, врахувавши характер, обставини вчинених правопорушень та пояснення винних осіб, члени комісії призначають мінімальний штрафі у сумі 340 гривень.

Разом з тим було прийняте рішення звернутися до очільників старостинських округів з проханням ще раз нагадати жителям, що до кінця листопада можна виставляти сухе листя та гілля понад встановлені норми вивезення сміття.

Ще два адмінпротоколи, які розглянули на засіданні, стосувалися батьків, які своєчасно не зареєстрували своїх дітей в органах РАЦСу.