Під головуванням заступника міського голови Миколи Шабельника відбулося засідання адміністративної комісії. На розгляд присутніх було винесено 9 протоколів. Про результати роботи комісії повідомляє Покровська МВА.

Сім протоколів були складені інспекторами КП «Муніципальна служба правопорядку» на жителів Покровська, с. Звірове та с. Гришине. Усі справи стосувались порушення правил благоустрою, зокрема, спалювання листя та сухої трави, що заборонено чинним законодавством і передбачає штрафи. Всім паліям-правопорушникам комісія прийзначила мінімальну суму штрафу - 340 гривень.

Ще два протоколи були передані на розгляд членів комісії Покровським РУП. Їх правоохоронці склали на двох покровчанок за неправомірний продаж товарів неповнолітнім. Обидві жінки, кожна у своїй торговій точці, реалізували цигарки особам, які не досягли 18 років.

Рішення комісії було одностайне – правопорушницям призначено мінімальний розмір штрафу в сумі 6800 гривень.

Окрім цього, члени адмінкомісії одноголосно проголосували за закриття восьми справ. Це пов‘язано із введенням воєнного стану на території Покровської громади та закінченням строків розгляду складених ще рік тому протоколів.

Раніше на засіданні адмінкомісії призначили штрафи продавчині за продаж цигарок неповнолітньому, покровчанину, який вивозив сміття поза межі сміттєвого майданчика, та підприємцю за стихійну торгівлю.