Заступник начальника - начальник кримінальної поліції ГУНП в Донецькій області Артем Кісько спільно з керівництвом Покровської оперативної зони підбили підсумки роботи кожного підрозділу, проаналізували недоліки в роботі та намітили подальші перспективні напрямки діяльності. Подробиці повідомляє сайт Покровського відділу поліції.

До території обслуговування Покровського відділу поліції входять 4 територіальні підрозділи: Добропільське, Мирноградське, Селидівське та Авдіївське відділення поліції.

Керівник з главку окремо заслухав кожного з керівників підрозділів, а також начальників блоку кримінальної поліції, відділів превентивної діяльності та слідства. При цьому аналізувалася як робота за напрямками в цілому, так і службова діяльність окремих співробітників.

Так, з початку року до Покровського відділу поліції надійшло 41962 звернення громадян. При цьому з усіх звернень до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 7790. Решта повідомлень носили більш інформаційний характер та ознаки правопорушення адміністративного характеру.

За 8 місяців правоохоронцями Покровської оперативної зони розкрито 10 вбивств, 19 фактів спричинення тяжких тілесних ушкоджень, 32 грабежі, 8 розбоїв, 560 крадіжок, 52 факти шахрайств. За вказаний період поліцейськими розкрито 168 наркозлочинів та 55 правопорушень у сфері незаконного обігу зброї та боєприпасів.

За результатом наради були прийняті рішення щодо активізації діяльності окремих підрозділів поліції по конкретним напрямкам роботи, а також покращення взаємодії між службами. Крім того, заступник начальника ГУНП Донецької області Артем Кісько зауважив, що кожен поліцейський має отримати об'єктивну оцінку своєї роботи від керівників, а тим, хто має недоліки необхідно дати термін на їх усунення.

Полковник поліції в кінці наради зауважив, що пріоритетними напрямками роботи поліції Донеччини залишаються - забезпечення правопорядку та безпеки громадян, протидія незаконному обігу зброї та наркотичних речовин.