До поліції Селидового надійшли повідомлення від мешканців Новогродівки про викрадення велосипедів та незаконне заволодіння мопедом. Про це інформує Покровське районне управління поліції.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, селидівські оперативники встановили чоловіка, причетного до скоєння даних злочинів. Ним виявився 28-річний мешканець Новогродівки.

Встановлено, що зловмисник викрав два велосипеди, які були залишені власниками біля під’їздів будинків. При цьому один з двоколісних транспортних засобів був закріплений до лавки за допомогою велосипедного замку-тросу, який правопорушник демонтував.

Мопед зловмисник викрав в кінці липня. Так, протягом декількох днів він спостерігав за мопедом «Рига», який власник залишав біля під’їзду будинку. Вночі, скориставшись тим, що за його діями ніхто не спостерігає, правопорушник за допомогою монтіровки демонтував замок-трос, яким було закріплений мопед, та відвів його до себе додому.

Викрадені транспортні засоби зловмисник перефарбовував, сподіваючись, що таким чином правоохоронцям не вдасться знайти викрадене майно. В результаті комплексу оперативних заходів поліцейські довели причетність чоловіка до скоєних злочинів та вилучили викрадені транспортні засоби в якості речових доказів.

Наразі правопорушнику повідомлено про підозру у скоєнні злочинів передбачених ч.1 та ч.2 ст. 185 «Крадіжка» та ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом»  Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.