Триває відновлення газопостачання у Покровському районі. Про це повідомили в Донецькоблгазі.

За минулу добу двом бригадам Красноармійського УГГ вдалося повернути газ до 22 будинків у Покровську. Пошкоджений газопровід відновлено. Роботи завершені.

У с. Рівне триває ліквідація наслідків бойових дій. Минулої доби дві бригади газовиків з Краматорська та одна з Селидового повернули газ до 6 будинків. Роботи тривають.

Нагадаємо, внаслідок обстрілу від 6 січня без газу залишилось 25 абонентів Покровська та 27 абонентів Рівного. Було пошкоджено більше 200 метрів газопроводу.

«У люті морози ворог вдається до обстрілів цивільного населення, намагаючись залишити нас без тепла. Ми докладаємо максимум зусиль та залучаємо бригади з сусідніх міськгазів, аби оперативно ліквідувати наслідки атак та повернути у домівки людей блакитне паливо. Дякую колегам за стійкість та готовність працювати у тяжких умовах!» - підсумовує Голова правління АТ «Донецькоблгаз» Вадим Батій. 

Раніше ми повідомляли, що фахівці Красноармійського УГГ оперативно усували наслідки ворожого обстрілу міста, який стався 31 грудня.