Обласний захід «Фестиваль згуртованості молодіжних центрів» відбувся у селі Максимільянівка Мар’їнської міської територіальної громади Покровського району 24 та 25 липня. Про це повідомляє пресслужба ДонОДА.

Гасло фестивалю – «Разом рухаємо світ». Метою фестивалю є сприяння згуртованості молоді нашої області, обмін досвідом між молодіжними центрами та громадськими організаціями, сприяння мобільності молоді.

На захід завітали заступник керівника Мар’їнської міської ВЦА Олександр Віліток, начальник Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання ДонОДА Лілія Золкіна, директор Донецького обласного дитячого-молодіжного центру Аліна Сорокіна, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Людмила Панченко та начальник Управління культури, молоді, спорту та інформаційної політики Курахівської міської ради Світлана Коновалова.

Цей фестиваль був би неможливий без керівників та молоді молодіжних центрів Донецької області.

Впродовж заходу всіх учасників та гостей чекало багато цікавих локацій, неймовірний квест, лазертаг, запальна концертна програма, дискотека та кіно на відкритому повітрі, а також панельні дискусії з молодіжними громадськими лідерами.