Минулої неділі в с. Звірове 18-річний водій мопеду скоїв наїзд на 42-річну жінку. Наразі потерпіла знаходиться в лікарні, повідомляє сайт Покровського відділу поліції.

13 жовтня близько 23.00 до чергової частини Покровського відділу поліції надійшло повідомлення від працівників швидкої допомоги про те, що ними було госпіталізовано жінку, яка потрапила в ДТП.

Виїздом на місце співробітниками слідчо-оперативної групи було встановлено, що 42-річна мешканка с. Звірове в темний час доби поверталась додому і на неї скоїв наїзд мопед. Зі слів 18-річного водія транспортного засобу, він пізно помітив пішохода і не встиг вчасно уникнути наїзду.


Потерпілу з чисельними забоями було відправлено до травматологічного відділення Мирноградської лікарні, де вона перебуває по теперішній час.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.