24 вересня 2021 року бійці батальйону територіальної оборони вирушили на один з полігонів Покровського району на практичні заняття з вогневої, тактичної, військово-медичної, топографічної та інженерної підготовки. Про це повідомляє Покровсько-Ясинуватський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Під керівництвом досвідчених інструкторів, з дотриманням усіх заходів безпеки, резервісти батальйону вивчали будову та тактико-технічні характеристики стрілецької зброї і мінно-вибухових пристроїв, практикувалися у розбірці-збірці АК-74 і, звичайно ж, виконували вправи зі стрільби.

Під час військово-медичної підготовки резервісти освоювали алгоритм дій з надання домедичної допомоги та евакуації з поля бою.

Інженерна підготовка традиційно включала в себе два напрямки: мінно-вибухових справа та інженерне обладнання позицій.

На всіх учбових місцях заняття проходили організовано і конструктивно. Особливо корисними і пам'ятними ці заходи стали для тих бійців батальйону, які вперше стали до строю. Проте і для досвідчених резервістів - тих, хто вже брав участь у бойових діях, - сьогоднішній день став чудовою можливістю поновити навички та знання, адже військова наука на місці не стоїть.

«Втомлені, але переповнені позитивними емоціями резервісти повертаються у базовий табір. Адже завтра - нові заняття, свіжі знання та вміння, незабутні емоції...», - йдеться у повідомленні.