У Покровському районі розпочалися навчальні збори 109 окремого батальйону територіальної оборони. Про це повідомляє Покровсько-Ясинуватський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Зранку 22 вересня резервісти почали прибувати до пункту прийому особового складу. Перед початком заходу кожному з бійців провели ПЛР-тестування на COVID-19.

Після проходження розподілу кожен з резервістів отримав призначення на посаду, а у відділенні екіпірування приміряв новеньку військову форму.

Після проходження усіх етапів резервісти очікували в актовій залі своєї відправки до пункту постійної дислокації, знайомились один з одним і ділилися першими враженнями.

По прибуттю до пункту постійної дислокації особовий склад батальйону заселився у казармені приміщення і почав готуватися до проходження повного курсу підготовки під керівництвом своїх командирів та інструкторів.

«Навчальні збори стартували! А як відомо, вдалий початок - запорука успіху у будь-якій справі. Адже вже за кілька днів цим чоловікам та жінкам необхідно стати міцним військовим колективом і боєздатним підрозділом, готовим стати до захисту рідного краю у будь-який момент. Побажаємо успіхів шановним резервістам!», - йдеться у повідомленні Покровсько-Ясинуватського РТЦК та СП.