Протягом минулої доби рятувальники Донеччини ліквідквали 13 пожеж, 4 з яких виникли внаслідок обстрілів. Про це повідомляють у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області.

«Вчора внаслідок ворожого обстрілу села Прогрес Покровського району виникли пожежі на території 3 приватних домоволодінь. На місці події працювали рятувальники 52 державної пожежно-рятувальної частини, які ліквідували загоряння 3 господарчих споруд та сміття на загальній площі 90 квадратних метрів», – йдеться у повідомленні.

Цієї ночі внаслідок обстрілу Селидового виникла пожежа в квартирі 5-поверхового житлового будинку. Рятувальники 63 державної пожежно-рятувальної частини ліквідували загоряння на площі 30 квадратних метрів.

Сьогодні вдосвіта ворог влучив в одне з підприємств Українська. Через це сталася пожежа в підсобному приміщенні. Співробітники 63 ДПРЧ ліквідували загоряння на площі 8 квадратних метрів.

Також вчора о 15:40 рятувальники 61 ДПРЧ прибули на гасіння пожежі в житловому будинку в місті Торецьк Бахмутського району. Загоряння на площі 80 квадратних метрів було ліквідоване о 17:00.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що вчора окупанти обстріляли село Прогрес Гродівської громади, сьогодні вночі вдарили по Селидовому та Українську.