У селі Гришине Покровського району двоє маленьких хлопчиків мешкали в антисанітарних умовах, але батьки малечі цим не переймались. Тому дітей забрали правоохоронці, а мати притягнули до адміністративної відповідальності, - повідомляє Покровський відділ поліції.

Сьогодні до інспекторів ювенальної превенції Покровського відділу поліції звернулись працівники служби у справах дітей Покровської райдержадміністрації  й повідомили, що в селі Гришине Покровського району мешкає проблемна родина, в якій виховується двоє малолітніх дітей.  Одразу ж було прийнято рішення комісійно вирушити на вказану адресу й перевірити умови проживання.

Двері перевіряючим відчинив чоловік, який виявився співмешканцем матері дітей. Самої жінки вдома не було. За словами чоловіка вона поїхала по справах, а на нього залишила двох синів – одного та двох років. Діти виглядали дуже неохайно, в будинку панувала антисанітарія, а з продуктів харчування – лише каша в пляшці сумнівного вигляду. Медпрацівники, які оглянули дітей, зауважили, що їм необхідний додатковий медогляд. Тому було вирішено тимчасово влаштувати малечу до педіатричного відділення міської лікарні, де вони наразі й перебувають.

Через кілька годин мати все ж таки з’явилась у лікарні, де відносно неї правоохоронцями був складений адміністративний протокол за статею 184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення.