Мешканець Покровського району перетворив свій будинок в осередок для вживання наркотичних речовин. Під час проведення обшукових заходів поліцейські задокументували незаконну діяльність чоловіка та вилучили речові докази, - повідомляють покровські правоохоронці.

До Покровського відділу поліції надійшла інформація про те, що мешканець Покровського району зберігає вдома наркотики, та до нього часто навідуються наркозалежні громадяни.

На підставі ухвали суду у помешканні 41-річного мешканця Покровського району правоохоронці провели обшук, під час якого вилучили згорток із канабісом, використані шприци із наркотичною речовиною, посуд та інгредієнти для виготовлення наркотиків.

На момент візиту правоохоронців в оселі, окрім господаря, знаходились ще двоє людей, які перебували у стані наркотичного сп’яніння. До речі, організатор наркопритону раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння злочинів у сфері обігу наркотичних засобів.

Все виявлене поліцейські вилучили для подальшого проведення експертиз. Слідчим Покровського відділу поліції за даним фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України.

Після проведення експертизи, відносно правопорушника буде відкрито ще одно кримінальне провадження за статею 317 «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.