У смт Курахівка Покровського району напередодні прощалися із загиблим військовослужбовцем Збройних Сил України солдатом Корєнєвим Сергієм Володимировичем. Про це повідомляє Покровський РТЦК та СП на сторінці у Facebook.

24 жовтня 2021 року Сергій Корєнєв загинув при виконанні службових обов'язків в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Попрощатися з воїном прийшли рідні та близькі, друзі і бойові побратими. Слова глибокого співчуття батькам загиблого, дружині, сину і всій його родині висловили заступник командира військової частини з МПЗ, начальник другого відділу Покровського районного ТЦК та СП. Вони запевнили, що ім'я Сергія не буде забуте, а родина, яка втратила близьку людину, не залишиться наодинці зі своїм горем.

«Командування та весь особовий склад Покровського районного ТЦК та СП приєднується висловлює щирі співчуття усім, хто знав і любив Сергія. Це наша спільна туга. Україна втратила свого вірного сина і хороброго захисника. Вічна пам'ять! Герої не вмирають!», - йдеться у повідомленні.