Сьогодні наркодилери використовують вуличну пропаганду наркотиків, розписуючи стіні будинків та паркани електронними адресами магазинів з наркотичними та психотропними речовинами. Ділки залишать контактну інформацію аби залучити до вживання наркотиків більше молоді.

З метою завадити пропаганді та вберегти молодь від страшних наслідків, поліцейські відділу реагування патрульної поліції Покровська під час патрулювання міста ліквідують такі оголошення. Найбільша увага приділялася тим місцям, де потік громадян найбільший.

Замальовування нарконаписів – один з методів протидії розповсюдження наркотиків. Із залученням сил комунальників, соціальних служб та громадськості можливо боротися з рекламою наркотиків щоденно.

Окрім того, скориставшись чат-ботами «СтопНаркотик» https://t.me/StopDrugsBot та «ДійПротиНаркотиків» https://t.me/fightdrugs_bot у Telegram, громадяни можуть анонімно надати відому їм інформацію (текст, фото) про інтернет-наркокрамниці та допомогти у їх блокуванні, а також у викритті самих наркоторговців.

pokrovsk-police.dn.ua