20 жовтня в Покровському районі було підбито підсумки дистанційного районного фестивалю сімейної творчості «Під дахом дому свого». Про це у Фейсбуці повідомляє Покровська райдержадміністрація.

Конкурс проводився з метою розвитку сімейної творчості, створення сприятливих умов для повноцінного морально-психологічного, соціального, культурного і духовного розвитку сім’ї, гармонізації взаємовідносин поколінь, відродження та збереження національних традицій.

Конкурс було проведено он-лайн у номінаціях: дуети, тріо, ансамблі. Для участі у районному фестивалі сімейної творчості «Під дахом дому свого» надійшло 8 заявок від творчих сімей Покровського району.

В номінації «Дуети» гран-прі отримала сім’я Іващенко з Успенівського сільського клубу. Перше місце посів сімейний дует Садовенко-Чегренець Новоекономічного центру культури та дозвілля та сім’я Стародубцевих Новотроїцького центру культури та дозвілля.

Друге місце у сім’ї Костюкових Гришинського центру культури та дозвілля. В номінації «Тріо» друге місце зайняла сім’я Баутіних Новоекономічного центру культури та дозвілля.

Третє місце у сімейного тріо Зайцевих Новоекономічного центру культури та дозвілля. В номінації «Ансамблі» третє місце у сім’ї Солдатенко-Коверзай Новоєлизаветівського сільського клубу.