Протягом минулої доби рятувальники ліквідували 21 пожежу на території Донецької області. Під час гасіння однієї із них було виявлено жінку без ознак життя. Про це повідомляють у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області.

Вчора о 07:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння в смт Водянське Покровського району. На місце події виїхали рятувальники 97 державної пожежно-рятувальної частини.

«По прибуттю було встановлено, що відбувається горіння всередині житлового будинку. Під час гасіння пожежі в одній з кімнат надзвичайники виявили на підлозі жінку 1928 року народження без ознак життя», – йдеться в повідомленні.

Рятувальники ліквідували загоряння на площі 8 квадратних метрів. Залучалося 6 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки.

Також за минулу добу на Донеччині рятувальники ліквідували 19 пожеж в природних екосистемах та на відкритій території. Вогнем знищено понад 30 гектарів сухої рослинності.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Мирнограді при гасінні пожежі рятувальники виявили тіло загиблої жінки.