П’ятиразово судимому чоловіку повідомлено про підозру у спричиненні смертельних травм 91-річній людині, інформує прес-служба прокуратури Донецької області.

Красноармійською місцевою прокуратурою погоджено повідомлення про підозру 21-річному мешканцю Покровського району у скоєнні кримінального правопорушення за ознаками ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

Установлено, що 19 червня п’ятиразово судимий за крадіжку молодик прийшов до будинку 91-річного пенсіонера, який проживав у смт. Удачне Покровського району. 16 червня він викрав з його будинку мобільний телефон і тепер мав намір умовити потерпілого забрати заяву про скоєний злочин із місцевого відділу поліції.

Однак замість слів та вмовлять зловмисник накинувся на літню людину із кулаками. Отримавши кілька ударів у грудну клітину, потерпілий втратив свідомість, а зловмисник з місця злочину втік.

З чисельними переломами грудини та ребер чоловіка доставили до міської лікарні, де йому надали первинну медичну допомогу. Від отриманих тяжких тілесних ушкоджень через декілька тижнів чоловік помер вдома.

За рішенням суду підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Досудове розслідування триває.