Сьогодні близько 9.00 приміський поїзд сполученням «Скотувата - Слов’янськ» на залізничному нерегульованому переїзді у с. Новоселівка Очеретинської територіальної громади Покровського району зіткнувся з легковим автомобілем «Audi».

Унаслідок події у автівці конструкціями транспортного засобу було затиснуто двох чоловіків, одного з яких, пасажира 1995 року народження, до прибуття рятувальників вилучили представники Збройних Сил України та бригади швидкої медичної допомоги. Його направили до лікарні Торецька.

Рятувальники за допомогою шанцевого інструменту демонтували водійські двері легкового автомобіля, після чого деблокували загиблого водія 1964 року народження та передали тіло працівникам Національної поліції

Як прокоментували MRPL.CITY у регіональному філіалі «Донецька залізниця», провини їх працівників у тому, що сталося, немає.

«При справно працюючій світловій та звуковій сигналізації та швидкості близько 60 км/год, машиністом було застосовано екстрене гальмування для запобігання зіткнення з автомобілем, який нехтуючи правилами дорожнього руху, безупинно перетинав переїзд», - йдеться в повідомленні.