Для налагодження комунікації та зворотнього зв'язку з мешканцями Покровської громади спеціалісти міської військової адміністрації розробили чат-бот. Сьогодні під час апаратної наради Управління інформаційної та внутрішньої політики представило тестову версію чат-боту керівництву громади. Про це повідомляють у Покровській МВА.

«Сутність цього каналу комунікації полягає у тому, що питання та пропозиції, з якими мешканці звертатимуться до влади, будуть надходити безпосередньо до керівників напрямків та начальника військової адміністрації, аби протягом доби у робочий час кожен зміг отримати відповідь від уповноважених осіб», – йдеться у повідомленні.

У Покровській МВА зазначають, що тестування чат-бота триватиме протягом місяця, і після оптимізації він буде запропонований покровчанам.

Також під час апаратної наради були оговорені питання водопостачання, підготовки до опалювального сезону, роботи закладів освіти під час канікул, ремонту та оснащення медичних закладів громади, отримання та розподілу гуманітарної допомоги.