Через наближення лінії фронту розглядається можливість релокації Покровської клінічної лікарні інтенсивного лікування до Кривого Рогу. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

«Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Маргаритою Ідрісовою здійснили робочу поїздку до міста Кривий Ріг, під час якої зустрілись з керівниками міської ради та підписали меморандум про співпрацю», – йдеться в повідомленні.

Головною метою документа є співпраця в сфері охорони здоров’я, надання допомоги мешканцям Покровської громади, які вимушені були евакуюватися до Кривого Рогу.

Зокрема, під час зустрічі обговорювалася можливість релокації середнього бізнесу, який працював у Покровську, а також Покровської КЛІЛ.

Через близькість лінії фронту та загострення безпекової ситуації місцеві підприємства вимушені покинути Покровськ та шукати точки розвитку в більш безпечних містах. Одним з таких міст може стати Кривий Ріг, в якому знайшли прихисток чимало покровчан.

«Релокація лікарні обговорюється з метою посилення безпеки пацієнтів та медичного персоналу, а також з міркувань збереження наявного медичного обладнання. Переміщення до Криворізької громади дозволить лікарні продовжити надавати необхідну медичну допомогу в більш безпечному місці та збереже робочі місця», – зауважив Сергій Добряк.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Покровську пришвидшилась евакуація населення.