У парку «Ювілейний» добре та комфортно всім: від малечі до спортсменів. Мабуть, ніхто вже й не пам’ятає, який вигляд він мав до реконструкції.

Перша її черга була закінчена три роки тому. І тоді парк не виглядав так як зараз. Цей його англійський стиль з правильними лініями високих і не дуже рослин на зеленій траві з’явився вже після реконструкції.

«Територія парку надзвичайно велика. Над благоустроєм парку працює невелика команда з 6 людей, яка доглядає за насадженнями та висаджує нові, формує газони - це наша незмінна робота. Зараз у парку живуть різні тварини: фазани, білки, зайці. Також є один будиночок, де живуть качки, а до осені ми обов'язково зробимо ще будиночки й пліт для наших качок. Всього висаджено 4,5 тисячі кущів різних видів та 726 дерев. Плануємо встановити навіси для відпочинку, мангальні майданчики, щоб люди приїжджали сюди з сім'ями», - зазначив керівник парку «Ювілейний» Костянтин Деревинський.

Олексій Стебель, заступник начальника Покровської МВА, приїхав на це інтерв’ю в парк «Ювілейний» і за півгодини спілкування не тільки переключився з комунальних питань на красу, але й трохи поділився планами її розширення. Є проекти і вони обов’язково будуть втілені.

«Усі наші парки доглянуті та охайні. Протягом усього дня багато діточок, матусь і гостей нашого міста відпочивають у парках. Ми приділяємо цьому велику увагу. Що стосується парку «Ювілейний», сьогодні він має дуже гарний вигляд, за що ми дуже вдячні керівнику парку Костянтину Деревинському та його команді. Але в нас є плани з розширення «Ювілейного», - сказав Олексій Стебель.

Що саме планується – дізнаєтесь із сюжету телекомпанії «Орбіта».