Тисячу пакунків із продуктами тривалого зберігання отримала Покровська громада від Фонду Ріната Ахметова «Порятунок життів». Гуманітарну допомогу розподілять між людьми, що мають інвалідність.

«Частина наборів була надана Родинському старостинському округу для роздачі особам з інвалідністю першої, другої та третьої груп. А частина наразі роздається представникам Покровського міського товариства людей з інвалідністю, – розповідає провідна спеціалістка Покровського УСЗН Катерина Коверзай. – Управління соціального захисту населення і надалі сподівається на тісну співпрацю з Фондом Ріната Ахметова».

Голова Покровського товариства людей з інвалідністю Тетяна Четверик зазначає, що майже сотня членів організації евакуювалася. А ті п'ять десятків, що залишилися в місті, відчувають всебічну системну підтримку. 

«Потребуємо ми, звісно, всього, тому що це люди з інвалідністю, пенсія 2100-2300, не більше. Ми дуже потребуємо миючих засобів – їх вже давали, але ми б не відмовилися ще. Отримують у нас і памперси, і пелюшки. Допомога хороша», – каже Тетяна Четверик.

Продуктові набори та гігієнічні засоби також передадуть у старостинські округи Покровської громади. Загалом від початку повномасштабної війни Фонд Ріната Ахметова передав майже 125 тисяч наборів для мешканців Донецької області та тих, хто тимчасово евакуювався з регіону.