У Покровській громаді завершилися роботи з відновлення газопостачання. Відключено блакитне паливо було 23 квітня через пошкодження магістрального газогону. Відновити його вдалося лише в середині осені. І 19 жовтня почалися пускові роботи.

«Згідно з планом, у першу чергу подали газ на котельні та лікарні. Потім займалися приватним сектором і в останню чергу – багатоквартирними будинками, - розповідає начальник Покровської МВА Сергій Добряк. – Було проведено великий обсяг робіт. Велика вдячність старшим будинків, які брали активну участь у запуску газу: працювали з людьми, вчасно надавали акти перевірки димових та вентиляційних каналів та забезпечували доступ до квартир».

«Ми досить швидко впоралися з роботою. Була задіяна вся техніка, матеріали, люди працювали і у вихідні. Ми доклали максимум зусиль, аби підключити наших абонентів до газу», - зазначає головний інженер Красноармійського УГГ Михайло Старостенко.

Загалом у Покровській громаді блакитне паливо вже отримують 23187 абонентів.

Керівництво громади та газівники закликають жителів не використовувати газ для обігріву приміщень без належного обладнання. Він призначений виключно для приготування їжі. А своєчасна сплата послуги з газопостачання дасть можливість транспортувати необхідні обсяги блакитного палива для всіх споживачів.

Покровська МВА