З приєднанням до Покровська нових територій виникла необхідність розробити для всіх мешканців громади єдині правила благоустрою. Це своєрідна угода між усіма мешканцями щодо того, як вони хочуть використовувати загальні території (прибудинкові ділянки, тротуари, дороги, парки, посадки дерев, стадіони, дитячі майданчики тощо), які є спільною власністю громади.

Як зазначив директор КП «Муніципальна служба правопорядку» Олександр Антипенко, правила значно розширилися, враховуючи вимоги чинного законодавства та особливості приєднаних територій.

«Нові правила стали детальнішими. Стало значно більше пунктів, наприклад, які стосуються утримання домашніх тварин, - розповів Олександр Антипенко. – Проєкт документу обговорювався зі старостами приєднаних територій, опрацьовувався на постійних депутатських комісіях і в його остаточному варіанті враховані всі поправки та пропозиції».

Слід зазначити, що дія Правил поширюється на всіх фізичних осіб-підприємців та громадян, а також підприємства, установи та організації незалежно від форми власності та підпорядкування, які знаходяться в межах Покровської міської ТГ.

Невиконання Правил тягне за собою адміністративну відповідальність та накладання штрафів.

Детально з документом ви можете ознайомитися за посиланням або у головному меню сайту в розділі «Громадянам».

pokrovsk-rada.gov.ua